DLINK DWL-P200/E Power over Ethernet PoE 5 & 12V Power over Ethernet Kit - Power over Ethernet Base & Terminal Unit - Provides power over UTP cable to wireless device
Προσαρμογέας Power Over Ethernet
Ο προσαρμογέας DWL-P200 Power Over Ethernet (PoE) είναι σχεδιασμένος για τη λειτουργική τροφοδοσία σε συσκευές ασύρματου LAN, όπως σε σημεία πρόσβασης, γέφυρες και δρομολογητές. Επιτρέπει την τροφοδοσία από το καλώδιο δικτύου Ethernet και έτσι δεν είναι ανάγκη να συνδέσετε απευθείας ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας στη συσκευή του ασύρματου LAN.
Διευκόλυνση της εγκατάστασης
Το χαρακτηριστικό Power Over Ethernet σάς επιτρέπει να εγκαθιστάτε τη συσκευή για το ασύρματο LAN σε θέσεις όπως στην ταράτσα κτιρίων ή κοντά στην οροφή ή σε άλλα δύσκολα σημεία όπου δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε σημεία τροφοδοσίας. Σκοπός είναι να αυξηθεί ο βαθμός χρηστικότητας του ασύρματου LAN για την παροχή συνδεσιμότητας σε χρήστες ανεξάρτητα από την απόστασή τους από κάποια πρίζα ή καλώδιο δικτύου.
Μετάδοση δεδομένων και ρεύματος DC στο ίδιο καλώδιο δικτύου
Σε τυπικό καλώδιο UTP Cat. 5, χρησιμοποιούνται μόνο δύο ζεύγη (ακίδες 1, 2, 3 και 6) για μεταφορά δεδομένων σε Ethernet. Το χαρακτηριστικό Power Over Ethernet είναι σχεδιασμένο ώστε να αξιοποιεί τις μην χρησιμοποιούμενες ακίδες του υπόλοιπων ζευγών καλωδίων. Συνεπώς, ένα καλώδιο Cat. 5 μπορεί να μεταφέρει δεδομένα σε Ethernet και ρεύμα. Σκοπός είναι η τροφοδοσία του απομακρυσμένου άκρου με ισχύ και τις απαιτήσεις της συνδεσιμότητας Ethernet μέσω ενός καλωδίου Cat 5.
Βασική μονάδα και τερματική μονάδα
Το DWL-P200 περιλαμβάνει μια βασική μονάδα και μια τερματική μονάδα. Στο ένα άκρο, η βασική μονάδα εισάγει τάση DC στα καλώδια που δεν χρησιμοποιούνται (ακίδες 4, 5, 7 και 8) του καλωδίου δικτύου. Στο άλλο άκρο, η τερματική μονάδα διαχωρίζει τα δεδομένα και το ρεύμα. Τα σήματα δεδομένων συνεχίζουν τη διαδρομή τους στα υπόλοιπα καλώδια δικτύου, ενώ το ρεύμα DC τροφοδοτείται στο τροφοδοτικό, το οποίο συνδέεται στην πρίζα.
Δυνατότητες προϊόντος:
Παρέχει ρεύμα DC με το υπάρχον καλώδιο Cat. 5 σε ασύρματη συσκευή LAN
Μειώνει το κόστος και παρέχει ευκολία και πρακτικότητα
Μετασχηματίζει το εισερχόμενο ρεύμα AC σε ρεύμα DC χαμηλής τάσης
1 βασική και 1 τερματική μονάδα τροφοδοτούν 1 συσκευή ασύρματου LAN
Προστατεύει τη συσκευή ασύρματου LAN από υπέρταση
Category 5 (CATS) Ethernet
Pin Usage
Data: 1,2,3,6
Power: 4,5,7,8
LEDs
Power (Base Unit) -
Power (Terminal Unit)
Voltage (Power Supply)
Input: 100-240V AC, 50/60Hz
Output: 48V DC, 400mA
Voltage (Base & Terminal Unit)
Base Unit Input: 48V DC, 400mA
Terminal Unit Output: 5V DC, 2.5A or 12V DC, 1A
Διαθεσιμότητα :
 ΑΜΕΣΑ εντός 24Ω
|